Ens fa molta il·lusió anunciar l’inici de l’activitat d’Ontour Viatges.

Ontour Viatges és una agència de viatges moderna, creativa i adaptada a les noves tecnologies i a les noves tendències de consum al sector. El nostre principal actiu és l’experiència, professionalitat i la independència sobre els grans grups empresarials.

Al capdavant del projecte, hi ha l’Anna Grau, diplomada en Turisme per l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.L’Anna acumula més de 10 anys d’experiència en el sector. Després d’haver conegut el sector turístic des de diferents angles, va iniciar la seva carrera com a agent de viatges. La darrera etapa a Caldes de Montbui.

Ontour Viatges s’ha adherit al grup de gestió Avasa. Avasa és un grup d’agències de viatges pioner a nivell nacional. La seva fundació data del 5 de novembre de 1980, quan en el sector turístic no existia cap grup similar. Ontour ha decidit apostar per aquesta marca per:

  • Més de 30 anys operant i apostant per la qualitat.
  • No té ànim de lucre, cosa que ens aporta flexibilitat per poder oferir sempre la millor opció pels nostres clients i no per la rentabilitat del grup.
  • Tarifes negociades vacacionals i tarifes especials pel segment corporatiu que ens permeten oferir preus molt competitius.
  • Formació constant per estar al dia de les noves tendències de mercat

Feta aquesta petita presentació, us convidem a que ens vingueu a conèixer a la nostra oficina al centre de Palau-solità i Plegamans.

Salutacions,
Anna Grau

Web: http://www.ontour.cat
Correu: info@ontour.cat
Telf.: (+34) 93 172 23 56